Over Because We Carry

Eind augustus ’15 besluiten drie jonge vrouwen uit Amsterdam naar Lesbos, Griekenland te gaan. In hun bagage: 1000 gedoneerde draagdoeken voor moeders met kleine kinderen op de vlucht.

De situatie op Lesbos is schrijnender dan zij zich ooit hadden kunnen voorstellen. Door de kou, honger en het gebrek aan overkoepelende coördinatie van de hulp, wordt al snel duidelijk dat meer hulp geboden is.

De vriendinnen besluiten direct een groter initiatief op te zetten en uit te dragen wat zij in hun yoga-ervaring van Ghandi hebben geleerd: wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld.

Wat JIJ kunt doen

Wij geloven in de kracht van mensen en daarmee creëren we een beweging. We werken met wekelijks roterende teams met vrijwilligers vanuit heel de wereld die hun machteloze gevoelens om willen zetten in kracht. #Bethechange!

Deze vrijwilligers komen om de mensen die oorlogen en conflicten ontvlucht zijn te ondersteunen. Met de combinatie van meegebrachte donaties van familie en vrienden en de kracht van ons netwerk proberen we zoveel mogelijk te verbeteren op Kara Tepe.

Aanmelden als vrijwilliger

Elk team is zoveel mogelijk financieel zelfstandig en brengt het budget wat nodig is die week zelf in.

Help ons hen helpen!
Stuur een e-mail naar volunteers@becausewecarry.org, dan sturen we je meer informatie.

Helpen door geld te doneren!

Elke euro telt en wordt rechtstreeks op het eiland uitgegeven.