🙏🏼DELEN GRAAG 🙏🏼

We hebben een mega gat in onze vrijwilligers teams. Gister kwamen er weer 5 boten met gevluchte mensen aan en beide kampen zijn nog steeds overvol. Wij braken dus vanochtend even lichtelijk door onze deodorant heen.

Je kent ons we zijn dol op vallen en opstaan en gewoon beginnen en gedurende het proces beter worden en inmiddels zijn we best goed geworden in de ‘go with the flow modus: alles komt goed’, maar hier maken we even een foutje.
Alle focus was namelijk de laatste weken op Kara Tepe en al onze nieuwe projecten op Moria en we zijn ‘gewoon’ vergeten om de vrijwilligersdekking bij te houden.

Het gaat om vier weken achter elkaar die op kort termijn leeg zijn. Van 25 februari tot 1 april kunnen we alle hulp gebruiken.

Hoe werkt het?

Elke week ontvangen we het liefst zeven mensen voor een missieweek.
Op Lesbos help je ons BWC team dan met het progamma. 7 lange dagen achter elkaar ben je multi inzetbaar, van ontbijt uitdelen, tot yoga of sport geven, schoonmaken of ons kinder progamma ondersteunen.

Eindelijk kun je zelf ervaren hoe belangrijk je bent en dat je verschil kunt maken!

Ons een week helpen is hard werken, veilig, makkelijker dan je denkt, gezellig, verdrietig en hart vervullend.

Vraag je collega’s, buren, vrienden of familie om een weekteam te vormen of meld je zelf gewoon aan dan kom je een team versteken van mensen die je nog niet kent.

We vragen iedereen om zijn of haar best te doen om minimaal €1000,- euro in te verzamelen om zo de BWC kosten op CampUs Kara Tepe te kunnen dekken gedurende jouw missie week.
Geen zorgen 95% lukt dit. Koekjes bakken, je baas om steun vragen of sponsorloop organiseren alles kan! Verder betaalt je eigen reis en eten op het eiland, je kan wel gratis in ons gezellige teamhuis slapen!

Kom ons helpen, je bent nodig!

Lees onze informatie en meld je aan via het aanmeldformulier of stuur eerst een e-mail: volunteers@becausewecarry.org

Kom ons helpen op Lesbos