Team Clean Moria

Overal duiken berichten op over hoe vies Moria is.
Logisch want dat was ze ook. Wij zijn meer van #nietlullenmaarpoetsen

Plan schrijven, voorstellen aan de directeur, spullen kopen en gaan met die 🍌!
En zo ontstond Team Clean, een combi van bewoners van Moria en vrijwilligers van BWC. Elke woensdag middag gaan we samen opruimen en het werk aanstekelijk zoals we hoopten want het team werd steeds groter.

Naast dit programma en onze mega leegruim actie van 12 ton afval van twee weken terug zijn we ook bezig met een dagelijks plan van schoonmaak experts. Alles naast elkaar gaat Moria zoveel schoner maken en houden. En dat gaat zoveel zieke kindjes schelen….

Het gaat om gewoon beginnen, gewoon doen en dan weer steeds beter worden!

Team Clean we zijn blij dat je ons nieuwe project bent!❤
#BeforeandAfter

After - Team Clean Moria