The Carry Van is onderweg naar Lesbos

Gister ochtend vroeg vertrokken uit Nederland en volgepakt met bijna nog 500 Carry Bags, een tasje vol met basic needs voor pasgeboren baby’s op de vlucht.

The Carry Bag ontwierpen we zelf

The Bag zelf hebben we ontworpen en wordt nu Fairtrade handgemaakt en komt ook deze kant op. Over een paar dagen hebben we hier dan bijna 1500 Bags, althans de inhoud, althans de halve inhoud want voor de verzorgproducten moeten we nog even sparen! We zijn zo blij dat we dan eindelijk eens door heel Griekenland kunnen gaan helpen en dat we overal tasjes kunnen gaan uitdelen❤ nogmaals dank je wel allemaal.

Wij geloven in dromen en intenties hardop uitspreken of opschrijven: we zoeken ook nog 250 kinderwagens!!! Eentje opsturen is teveel gedoe. Er 250 inzamelen zou top zijn. Maar wie gaat dat doen? Wij zij te druk momenteel. En dan moet er ook budget komen om ze allemaal hier te krijgen. Na ja we gooien het in de lucht.
P.s. En die leuke chicks op de foto? Dat zijn onze chauffeuses voor deze reis. Claudia, onze eeuwige trouwe steun en Sandrine rechts, onze nieuwe Activity Coordinator.

Geniet van de reis stoere vrouwen.