Team op Lesbos - Because We Carry

Althans dit zijn de vrouwen die zich op Lesbos dag in en dag uit inzetten om het leven van duizenden gevluchte mensen te verbeteren.
In Nederland hebben we ook een heel team.

En naast deze belangrijke krachten hebben we elke week JULLIE nodig. Zeven net zulke normale mensen als wij zijn, die elkaar kennen of juist niet, maar die net als wij de wereld een stukje veiliger willen maken. Mail naar volunteers@becausewecarry.org voor meer info over zo’n week ❤

Alle vrouwen op de foto kwamen naar Lesbos omdat: ze niet langer vanuit hun hoofd wilden werken, maar vanuit hun hart, het zat waren achter een bureau te zitten, of ‘gewoon’ omdat het goed voelde om te gaan.

We zullen hier niet allemaal eeuwig blijven, Because We Carry is flexibel. Komen en gaan en altijd blijven bewegen houdt ons allemaal scherp. Wie weet waar we over 10 jaar allemaal helpen en hoe groot we dan zijn? We hebben grootse plannen!

P.S. Dat showmodel voorop met die staart zo keurig in de lucht is Johnny, 1 van de vele hondjes die dit team in ‘eigen tijd’ (tussen aanhalingstekens, want dat bestaat hier eigenlijk niet) ook nog eens redt.

Liefde ❤
#hoopvol