Lesbos Steun

Steffi:
’39 weken in verwachting van mijn tweede kindje met 16 maanden ertussen in de ruim 2 jaar dat ik op Lesbos woonde. Ik ben zelf geen held in rekenen, nu al helemaal niet meer maar dat Because We Carry heb ik heel letterlijk genomen vind ik zelf.
Sinds vorige week heb ik al mijn werk overgedragen aan het core team op Lesbos. Waar momenteel ook grote verschuivingen in plaats vinden.

Onze Liefste Anne gaat weg en onze Liefste Roos.
De Leukste Claudia komt terug en de fijnste Jitske en Sandrine staan stevig hun vrouwtje. Onze Do en Elies zitten gelukkig nog keurig op hun plek en de Golden Girls in Nederland buffelen zoals altijd hard mee en onze relatief nieuwe Kaatje die alles rondom fondsen en donaties regelt zit scherp en zacht achter haar bureau.
Als ik dit zo opschrijf realiseer ik mij dat het tijd is voor wat gezichten en informatie bij deze geweldige vrouwen….en diepe buigingen voor de terugkerende vrouwen!

Maar voor nu, voor nu lieve volgers en trouwe steun, ga ik een stapje terug.
Cocoonen en baren pffff en gister besprak ik met mijn grote liefde hoe ontzettend mazzel we hebben dat ik hier zo een belletje pleeg en het bad wordt aangezet en dat ik spulletjes fris gewassen in mijn tas heb en bamboo luiertjes en calendula olie en nog een nieuwe nachtjapon heb gekocht. Zoveel mazzel….

Wat ben ik dan blij met die Carry Baby Bags…. krijg er nu spontaan weer tranen van #zijnookhormonen.

Alle liefs lieve Allemaal
#ikgadebaleruitpoepen Zoals Roos mij appte toen ze deze foto vanaf Kara Tepe stuurde