Negen maanden was lieve Roos een belangrijke jonge kracht binnen ons team. Met full focus op Moria waren haar dagen vaak pittig en intens.
Ze gaf yogalessen in de sectie voor de vrouwen die alleen gevlucht zijn. Zorgde voor weer plezier in de sectie waar de gezinnen met kleine kindjes wonen (buiten de sectie leven er nog veel meer trouwens, maar okay)
Ze creëerde een afval progamma in sectie C en zette een team neer met Morianen en vrijwilligers die samen het kamp elke week schoonvegen.
Roos deed nog veel meer! Een slimme duizendpoot die uber leergierig is en zelden nee zegt. Soms zei ze zo vaak ja omdat ze iedereen zo graag wil helpen, dat ze zo moe ervan werd.

Maar veerkrachtige Roos krabbelde altijd weer op. Ze nam een dagje tijd voor zichzelf ging een stukje rennen of ging ergens ’s avonds een biertje drinken en even dansen en dan na haar vrije dag was ze er weer in al haar kracht.

Roos zal blijven doorhelpen bij andere organisaties op andere plekken. En wij hopen dat Roos al haar ervaringen gaat gebruiken om zelf weer wat vets op te zetten, want zo eentje is Roos, dat liet ze al eerder zien.

Een grote dank je wel, voor al je liefde, je speelsheid, je kracht en al je glimlachen  dank lieve Roos!

BWC