Jassen en schoenen inzamelen voor vluchtelingen Lesbos

Wij zijn Because We Carry een Amsterdam based stichting die zich al sinds 2015 op Lesbos dag in dag uit inzet voor gevluchte snotterende peuters, kwetsbare baby’s, zwangere mama’s, hun best doende vaders, tiener maiden en iedereen die gevlucht is en recht heeft op onze bescherming.

Wij brengen vers eten rond op de kampen, doen allerlei hele normale activiteiten met de mensen, wij leggen handen op schouders, lopen een rondje met iemand kletsend mee, zitten op stoepjes te luisteren en schenken een kop thee in bij dikke tranen. Vreselijk normaal en zo hard nodig. Ook zorgen we ervoor dat elk jaar de grootste needs naar het eiland komen. En met de winter voor de deur is er nu hard warmte nodig!

Na overleg met vele van jullie hebben we besloten voor de koude winter dikke jassen en winterschoenen te gaan verzamelen (en voor de kleinste tot zes jaar skipakjes)
Dit inzamelen gaan we samen doen met de liefste stichting ever Movement On The Ground

MAAK JE KLAAR VOOR EEN MEGA INZAMELING

Wat zamelen we in:

  • WINTERJASSEN MAN, VROUW & KIND
  • SKIPAKJES TOT 6 JAAR
  • WINTERSCHOENEN MAAT 21-45

Voorwaarden

Alles wat je inlevert is in een super goede staat.
Dus heel, schoon en leuk!

Nu zoeken we eerst inzamelaars door heel Nederland.
Zoveel als mogelijk!

Een inzamelaar is iemand met een goed netwerk, een niet lullen maar poetsen mentaliteit, is een gepassioneerd sorteerder (lees kieskeurig, netjes en een beetje streng)
Kan op zaterdag 10 en zondag 11 november zijn voordeur open zetten, zodat mensen hun spullen kunnen langs brengen.
Een inzamelaar komt zelf op 16 of 17 november alle ingezamelde spullen netjes gesorteerd in dozen naar Weesp brengen.

Besef dat het best een verantwoordelijkheid is, maar ook is het een mega liefdevolle taak waar je veel KarmaPunten mee kunt sparen

Dit keer gaan we dus helemaal losssss…

Graag als je een inzamelaar wilt worden schrijf dan als een speer hieronder in de comments:
JA IK WIL, dan het nummer van je provincie en daarachter je e-mailadres. Je krijgt dan zo snel als mogelijk van ons een mail met meer uitleg, belangrijk is dus dat je vannacht met je computer onder je hoofdkussen slaapt!

Love you!
We gaan voor 9.000 jassen en 9.000 paar schoenen 💕#datjehetevenweet