Inzameladressen winter inzameling spullen voor vluchtelingen op Lesbos 2018

Inzamelen

Check hier de inzameladressen verdeeld over heel Nederland. Neem via de mail contact op met de inzamelaar bij jou in de buurt waar je graag zaterdag 10 of zondag 11 november tussen 10.00 – 16.00 uur langs wilt gaan.
Stem samen af of opsturen ook een optie is.

https://drive.google.com/open…

Kaart instructies: navigeer naar de plaats waar je heen wilt, zoom eventueel in. Klik op een locatie-indicator (zo’n pinnetje) en daar vindt je de details in een overlay (een laag die over de kaart schuift).

De regels

We hebben voor de gevluchte mensen op Lesbos 9000 dikke jassen en 9000 paar goede winterschoenen nodig.
We gaan de jassen en schoenen op campus Kara Tepe en in kamp Moria uitdelen.

Alle neuzen moeten dezelfde kant op staan, we moeten blind op jullie vertrouwen. Er is in Weesp slechts eventjes tijd voor wat extra sorteren, we moeten immers alles checken i.v.m. veiligheidsregels en verantwoordelijkheid voor de inhoud van de truck. Maar veel tijd hebben we niet, want die truck moet zo snel mogelijk on the road naar Lesbos.

We zamelen in:

  • Winterjassen man/vrouw/kind
  • Skipakjes tot 6 jaar
  • Winterschoenen maat 21 to 45

VERDER ZAMELEN WE NU NIKS ANDERS IN!

📌 Alles wat er ingeleverd wordt is in goede, schone en hele staat. Het ruikt lekker en ziet er tof uit. Geen kruimels in de zakken, bodywarmers, of regenjacks. Geen mottenballen-oma-jassen uit 1962 en ook geen kattenharen in de kraag of “ach die vlekjes, dat moet iemand die het koud heeft niet zoveel uitmaken“. 📌

NEE, WIJ GEVEN ALLEEN HET BESTE WEG!

Je hanteert de onderstaande codering en maten. Bij de inzamelaar help je met alles in de juiste tas te doen. Let op als je veel hebt is thuis voorsorteren belangrijk. Alle jassen gaan dus op maat gesorteerd in tas. Niet elke jas apart in een tasje en die dan weer in een tas, want dan zijn we een jaar bezig met uitpakken.

M (Men) S = krijgt een tas
M / M = krijgt een tas
M / L & XL = krijgt een tas
XL is niet veel van nodig. Houdt dit zelf in de gaten.

W (Women) S = krijgt een tas
W / M = krijgt een tas
W / L & XL = krijgt een tas
XL is niet veel van nodig. Houdt dit zelf in de gaten.

B (Boys) 0 = krijgt een tas
B / 1-2 = krijgt een tas
B / 3-5 = krijgt een tas
B / 6-8 = krijgt een tas
B / 9-12 = krijgt een tas
B 13 + = krijgt een tas

G (Girls) 0 = krijgt een tas
G / 1-2 = krijgt een tas
G / 3-5 = krijgt een tas
G / 6-8 = krijgt een tas
G / 9-12 = krijgt een tas
G 13 + = krijgt een tas

Schoenen worden ook op maat en gender gesorteerd en deze KNOOP je met de veters aan elkaar of je knoopt er een touwtje omheen (let op tape, gaat er vaak niet meer vanaf). De schoenen gaan in een tas per twee maten en worden gesorteerd op Men – Women – Boys & Girls
21-22 / 23-24 / 25-26 / 27-28 / 29-30 / 31-32 / 32-33 etc……..

Uiteindelijk komen er bij ons in Weesp 46 dozen op een rij te staan en krijgt elke maat jas of maat schoen een eigen doos. Zo kunnen we über snel te werk gaan op Lesbos.

All clear? Vragen kunnen hieronder in de comments.

Alle liefde voor jullie en GAAAAAN MET DIE BANAAAAN