10 amandelen per dag

Wij geven alle zwangere en borstvoedende vrouwen op Kara Tepe, Lesbos, 10 amandelen per dag. Naast de banaan en wat verse groenten die wij uitdelen geven de amandelen een extra boost vitamines en mineralen. Ze zijn alleen heel erg duur zeker omdat we wel twee kilo per dag uitdelen. En we willen het liefst net iets meer geven, een handje vol en we willen natuurlijk ook het liefst een donatie aan Moria geven zodat ook daar de voedende en dragende vrouwen een boost krijgen. Dus kent iemand een notenbrander? Of is er een groothandel die ons wil helpen? Zou te gek zijn als we voor 6 -12 maanden weer nootjes in de kast hebben. 

Van alleen koolhydraten word je hartstikke naar. Daarom geven wij geen vulling maar voeding, omdat immers alles invloed heeft op alles en gezonde voeding de vruchtbare grond is voor een gezond lijf en helder licht koppie. 

Mail ons info@becausewecarry.org of comment hieronder DANK JE…