Hiep hiep hoera Steffi

Zoals jullie weten als trouwe volgers, schrijft onze oprichtster Steffi altijd deze posts. 
Maaaaaar vandaag is alles anders en is het tijd om Stef in het zonnetje te zetten!! 
#FacebookTakeOver

Liefste Stef, vandaag ben je 36 jaren maar hoe oud ben jij eigenlijk in bananen? Dankzij jou zijn er tot vandaag al meer dan 1.5 MILJOEN bananen uitgedeeld, en zoooveel meer. Het begon bij jou met een gevoel iets te moeten doen, uitgegroeid tot een grote organisatie met als missie elkaar dragen, het samen fijner maken op aarde en vooral #nietteveellullenmaarpoetsen #BWC

Sterk maar oh zo zacht. Eerlijk, helder en een vrouw met een droom. En elke keer weer kiezen voor handelen vanuit liefde en niet vanuit angst. Vol vertrouwen, #fullofhope. Mama van twee wondertjes, geliefde, zus, dochter, vriendinnetje, head of mission, hondenredster, drager en dromer. Jemig Stef hoeveel bananen (of waren het ballen?) Hou jij in de lucht?? En zo eerlijk ben je hierover als het heel af en toe best een beetje moeilijk is. Dit bewonderen we aan jou!!! 

Maar met af en toe een zwarte koffie, patat mayo, een slok ouzo, de happy family en een banaan krijg jij alles voor elkaar. Elke dag zijn wij zo blij en trots om met jou samen te werken. WE LOVE YOU STEF, YASSOU! Dat we nog vele bananen- (of licht-?) Jaren bij elkaar mogen zijn op deze aarde. 

Liefs, de eiland meisjes.
#WeCarryYou #YouCarryUs #TogetherWeCarry #BECAUSEWECARRY 
#FullOfHope #FullOfCake