Vraagje: Kinderwagens/Buggies inzamelen of kopen op Lesbos

Willen jullie even met ons meedenken? We hebben weer zoveel kinderwagens gekocht. Op Samos 160 en op Lesbos 240 stuks. Niet normaal meer toch? Voor ons is het nooit normaal geweest dat er zoveel kleintjes op de vlucht zijn in Europa die onze hulp zo hard nodig hebben.
Nu kopen we ze iedere keer voor 55 euro per stuk. Dat vinden de moeders super fijn, lekker fris, vrolijk en schoon. Maar het milieu vindt dat minder. Hoe denken jullie over een inzamelingsactie van goede paraplu buggy’s en kinderwagens? Dat we een lijst maken met welke merken we kunnen gebruiken, onze loods openen een aantal dagen en samen een truck vol wagens naar Lesbos gaan sturen? Wie van jullie heeft een buggy liggen en zou hieraan mee willen doen?

De 525 babydragers zijn bijna allemaal op Lesbos aangekomen en gaan we de komende tijd weer uitdelen. Kindjes van boven de 10 kg de hele dag dragen is echt heel intens. Daarom dus kinderwagens!

Liefs