Handgemaakte Carry Bags

Alle updates over deze actie:
Kom je kinderwagen/buggy brengen op 9 & 10 mei in Weesp
Hoe gaan we???
De inzamel adressen voor The Carry Bags zijn er!
The Carry Bag heeft inzamelaars nodig

Weesp, een grote loods vol helpende handen. De geur van koffie, appeltaart op tafel en door de speakers Dolly Parton. De meest prachtige Carry Bags en kinderwagens en buggy’s worden gebracht. Auto’s vol vanuit alle uitzoeken in Nederland. Zo onwijs hoopvol dit jongens. Trouwe gezichten, nieuwe hulp. Geweldig!!! De praatjes die we maken, de tranen en de glimlachen die we delen. Het is zo bijzonder. Deze tassen zijn zelf gemaakt, op de fiets gebracht door een super lief echtpaar in Amsterdam. Zelfs de kaartjes Boy – Girl – Neutral heeft moeders genaaid. Draait je hart toch van om… ❤️