Be the shit without shitting on anyone

We groeien, in een snel stijgende lijn.
De activiteiten op Kara Tepe en Moria groeien, want steeds meer mensen joinen ons. Met de activiteiten doen tussen de 10 en 170 mensen mee per keer, het ontbijt op Kara Tepe zit op 1302 en op Moria gaan we een extra sectie met alleenreizende moeders en hun kinderen helpen en onze Beauty Salon op Kara Tepe heeft zelfs 250 afspraken per week.

Ons team is rete sterk. Er is meer kracht nodig. Wie durft het aan om ons op Lesbos voor een langere tijd te komen helpen?
Je zal ontvangen worden door een wijs team van verschilmakers die dag in dag uit in het veld staan. Stuk voor stuk geven zij aan dat het werken hard is, maar hun hart ook overstroomt van geluk en blijdschap. 

Waarom?

Omdat mensen die gevlucht zijn voor angst en pijn, opleven door sprankjes hoop.
Die hoop creëren wij samen. Daar is man- vrouwkracht voor nodig. 

Wanneer?

Vanaf juli, voor zolang als we beide blij zijn.

Wat?

Je zult op Kara Tepe of Moria op Lesbos 6 dagen per week van ‘s ochtend tot einde dag een vast gezicht gaan worden. Je zult een aantal van onze Progamma’s gaan dragen met fijne steun van de meiden die er nu al zijn. 
Je zult slapen in ons huis en vervoer wort geregeld. Je salaris is bespreekbaar. Daar hebben we het nog wel over. 

Hoe?

Je stuurt een e-mail naar Kaatje kaatje@becausewecarry.org waarin je beschrijft waarom jij naar Lesbos wilt komen en wat we van je ‘moeten’ weten. Je stuurt daarbij een filmpje op van max 3 minuten waarin je jezelf laat zien.
Wie ben je, waar en bij wie ben je geboren, hoe was je jeugd, wat leert het leven jou elke dag?
Wat is je talent- waar ben je goed in?
En wat blijft uitdagend? En wat vind je het leukste wat er is?

Deze situatie is uitdagend, we hebben mensen nodig die vol moed zijn, kwetsbaar durven zijn, die hun werk gedaan hebben, weten wie ze zijn en waar ze staan.
Geen drama, gevoeligheid is uber tof, maar weet dat je geraakt gaat worden en dat je dat aankunt.

We ontvangen graag mails vanaf vandaag tot 31 mei, zodat we kunnen gaan schakelen en van lullen over kunnen gaan naar poetsen.

Love vanaf Lesbos