Ons eerste ontbijt op Kara Tepe in 2016

Na een half jaar pap te hebben uitgedeeld samen met andere organisaties in de Olive Grove van Moria stapten wij begin april op Kara Tepe binnen. Toen nog jong en nieuw, wel ervaren maar niet gewend aan structureel elke dag meer dan 1000 mensen een voedzaam liefdevol ontbijt geven. We leerden dag na dag met vallen en opstaan ‘hoe je dat het beste kunt doen’.
Toen nog pap op de grond, naar ontbijt klaar maken, naar verse boodschappen uitdelen. Wat wij nu al 3 jaar elke dag geven aan de gevluchte mensen die extra kwetsbaar zijn en daarom op Kara Tepe leven. Een mijlpaal toch?… 
Een buiging voor alle donaties en voor alle hulp. 
Morgen komt ons Nederlandse team en ons Lesbos team op het eiland samen om weer samen te bespreken hoe wij het beste kunnen helpen. Altijd met de billen bloot, leren van elkaar en hulp durven vragen om hulp te kunnen bieden. Dankbaar voor alle lessen en alle mensen die hielpen en ons dag in dag uit helpen met helpen. ❤️