Full of Fear

Alle posts over deze actie:
Voorbereidingen Full of Hope
Full of Fear
Waarom Yoga?
Yoga festival voor gevluchte kinderen
Hoop voor de gevluchte kinderen op Lesbos: Full of Hope Yogafestival
—–

Dit is ons Yoga team dat over twee weken naar Lesbos gaat om de gevluchte kinderen yoga te geven tijdens de 200 ste missie van Because We Carry.
Annet, ik, Kaat, Elske en Rianne.
En sinds vorige week gaat Leslie ook mee ❤️
In Nederland hebben wij een app groep waar ook wijze Patty in mee praat, zij heeft ons ooit allemaal de fijne kneepjes van het yogavak geleerd.
Samen sparren we, vliegen we, gaan we bam bam bam en hebben we uber mega veel zin om naar het eiland te reizen.

Op Lesbos zijn er nog drie lokale docenten die mee doen.
Hoe tof! En er is een Afghaanse docente die al een paar jaar op het eiland leeft en ons joint.

FULL OF HOPE wordt ons eerste festival voor weer een beetje hoop in barre tijden.
We gaan er meer organiseren. Ook in Nederland! Met muziek, verwondering, verbinding en lekker eten. Omdat dat nodig is. Gister versprak ik mij tegen een liefste vriendin.
De verbreking verbinden, dat is wat Because We Carry doet. Waar links en rechts gecreëerd worden en de breuk ontstaat, verbinden wij. Zonder tegen of voor.
En niet omdat we altijd FULL OF HOPE zijn, nee, omdat we ook FULL OF FEAR zijn, maar de enige manier om daar uit te komen en om het leven te leven en gelukkig te zijn is de hoop weer te zien en de hoop weer voelen.

En daarom zijn wij er niet alleen voor de mensen op de vlucht op Lesbos. Maar voor iedereen. Samen voor elkaar zorgen, elkaar helpen en steunen. Dat zorgt voor zoveel meer geluk en minder angst. Elkaar ontmoeten en zien dat de anderen eigenlijk net zo is als jij. Dat geeft hoop… 

Zo dat moest er even uit…

Wij gaan met deze zussenclub naar Lesbos.
We gaan de kinderen hoop geven, eventjes maar, maar wel zo, dat de kinderen nog (hopelijk) lang op dit fijne gevoel door kunnen gaan. 
En als het allemaal heel donker wordt, ze als een konijntje in een holletje kunnen kruipen, of als een leeuw kunnen brullen. 

Alle liefs van ons
En dank Dennis Lubbers voor deze te gekke foto!