Blije doos

Ik kan mij er niks bij voorstellen hoe het voelt om met mijn kindje te reizen zonder luiers en vooral zonder billendoekjes. Maar deze moeders hebben andere zorgen. 

Kind onder je arm en gaan.

Het idee dat je denkt dat het wel goedkomt wanneer je midden in de nacht je kind om je heen taped, een binnenband om je taille schuift en in een klotsende rubberen boot stap met bestemming onbekend. 
Ik begrijp niet dat je denkt dat het zonder een mandje, een buggy, of babycarrier of iets waar je je kind in kunt dragen haalbaar is om dagen te lopen.

Jullie hebben het gered, lieve moeder en dochter! 
Wat was je vanochtend vreselijk, ongelooflijk blij toen er een 1.80 lange blonde spring in het veld voor je stond met een doos en een tas waar alles voor je kindje in zat. 
Eindelijk weer billendoekjes, een schone luier en even diep uit ademen. 

Lieve moeder, ik snap je wel, want ik kan maar 1 rede bedenken dat ik zou kunnen doen wat jij doet en dat is wanneer ik mij extreem rot zou voelen. Wanneer elke seconde mij nog meer verstijfde en wegrennen met mijn kind onder mijn arm de enige optie is.

We staan op het punt om 200 Carry Bags aan te vullen met zorgproducten. 
Luiers, billencreme, doekjes, speentje, flesje en een pak kraamverband. In de tas gaat ook een heel kleding pakket en een babycarrier.
Het is echt geweldig deze tas! 
De producten kosten €20,- 

Wil je me €20,00 betalen voor ‘CARRY BAG’ via
https://tikkie.me/pay/grpl4jn87s1ml0d1n8q9

Wil je me €60,00 betalen voor ‘CARRY BAG’ via
https://tikkie.me/pay/hb2evarmntnjbo1kj8cu

Of bepaal zelf je donatie via 
https://www.becausewecarry.org/doneren/
Alle beetjes helpen ❤️