inzetten om mensen in nood te helpen is zo mega hoopvol toch? We brachten de kracht van ons kleine kikkerlandje in beeld.

Deze herfst, voor de vierde keer op rij, zamelen we met ruim 100 inzamel-adressen en duizenden mensen door het hele land jassen in die hard nodig zijn voor de 13500 gevluchte mensen op Lesbos die een gure winter tegemoet gaan.

Kelder en zolders worden opgeruimd, alle jassen komen via de inzamelaars aanstaande maandag en dinsdag naar ons inzamel-warehouse in Weesp. Waar we met ruim honderd mensen gaan knallen om alles netjes te sorteren, in te pakken en in de vrachtwagens te tillen die achter elkaar aan naar het eiland rijden.

Spullen die voor ons niet super nodig meer zijn, hebben zo’n grote waarde in de noodsituatie op het Griekse eiland.

De inzamelaars zitten bijna allemaal ‘vol’ wat nog mogelijk is dat je goede, schone en warme jassen in alle maten en kinderschoenen ook schoon, warm en heel naar ons toe brengt op maandag 28 & dinsdag 29 oktober tussen 09.00 – 16.00 uur op de Rijnkade 21 in Weesp. De koffie staat klaar!

De wereld is vol leed en soms voelen we ons te klein om verschil te maken, weten we niet waar te beginnen. Maar blijf onthouden dat we samen alles aan kunnen. Die lichtjes die jullie allemaal stuk voor stuk zijn, zijn zo super hoopvol.

Maak een bakkie thee, zet het filmpje aan en geniet van onze gezamenlijke power!

Alle liefs Because We Carry vanaf Lesbos
Merel en Aafke dank voor jullie mega talent om zo’n mooi filmpje te maken en dank je wel Sophie ❤️