Jassen - bandjes uitdelen Moria

maar geen tijd om te schuilen. We moeten namelijk door! Met 14500 gekleurde bandjes uitdelen telt elke minuut. Per dag kunnen we ongeveer 1000 households doen met zeven teams sterk. 1000 bandjes in een kleur, die corresponderen met een dag, de dag dat ze hun jas kunnen komen halen bij ons.

Alle berichten van deze actie
REGEN
18 NOV. TOT 6 DEC. MAN/VROUW-KRACHT NODIG OP LESBOS
5E VERSNELLING
LIEVE ALLEMAAL
JASSEN VOOR IEDEREEN OP MORIA
13500 JASSEN NODIG BINNEN 1 WEEK
DE INZAMELADRESSEN VOOR WARMTE OP LESBOS ZIJN ER
LESBOS WORDT KOUD EN ER ZIJN JASSEN EN KINDERSCHOENEN NODIG

Ons distributie punt is tegenover het kamp Moria. We starten onder aan de Olive Grove en zorgen er met deze tactiek voor dat iedereen een jas krijgt. 

We knippen het bandje af nadat we de jas hebben gegeven. 17 dagen lang, met wat ruimte voor hoosdagen en extreme wind. Het gaat een flinke klus worden, maar we staan te popelen. 

Morgen vliegen er extra krachten naar het eiland en volgende week komen er 30 vrijwilligers extra knallen via onze oproep van vorige week. Dank jullie wel hiervoor. 

Wat een mega operatie. Vol trots. Hebben we over twee weken iedereen ook een jas gegeven, waar we eerder al duizenden mensen een slaapzak en een yogamat gaven om op en in te slapen. #doenwatwekunnen#winteriscomming #danbreektehelechtlos 😱💕