Mijn wens

Ik wens voor 2020 dat alle moeders en vaders over de hele wereld kunnen dragen wat ze willen dragen en niet wat ze moeten dragen. Dat het gewicht letterlijk en figuurlijk te doen is. Dat de liefde voor kinderen ons optilt en voornamelijk vreugde geeft en de zorg en de angst voor kinderen niet te zwaar op onze schouders drukt. Dat het te dragen is…

Ik wens voor 2020 dat we onze aarde alle liefde en zorg geven die ze nodig heeft. Dat we bewust met haar omgaan en de kleinste en grotere beste keuzes maken met haar in gedachten. 

Ik wens nog meer, veel meer…
Ik wens dat onze ouderen samen zijn, dat we ze steunen en liefde geven. 
Ik wens dat we meer in vertrouwen gaan leven. Minder angst voor onszelf en minder angst voor elkaar. Ik wens ook zeker dat we onze dieren gelijk stellen aan onze mensheid.
Dat we hen ruimte gaan geven en ons gaan inzetten hen het beste leven te geven. 

Ik wens dat we gaan inzien dat het allemaal echt niet zo toevallig is hoe alles gaat. Dat we steeds meer vertrouwen gaan krijgen en dat we steeds meer plezier gaan hebben en een beetje in het leven durven te gaan hangen.
Ik wens ons zo fokking veel liefde, dikke vriendschap en zo mega veel plezier samen.
Ik wens dat we een schone zee krijgen, minder plastic meer bewustzijn.
Ik wens dat we elkaar durven te gaan aankijken, onszelf daarvoor trouwens eerst en dat we er samen het beste van gaan maken. Ik wens dat we allemaal genoeg hebben. 
Dat we gaan delen wat we hebben, dat we geven wat we kunnen missen en dat onze angst ons niet uit elkaar drijft, maar juist naar elkaar toe… omdat we samen sterker zijn. 

Daar is lef voor nodig en dat is wat ik ons allemaal wens in 2020.

De problemen lijken soms groot, ik voel soms zo klein. Maar ik wens dat ik in 2020 realiseer dat ik groots bent. Dat je alles kunt en dat je hard en ❤️nodig bent om er samen met mij een betere wereld van te maken.

Als dit ook jouw wens is deel hem… 

Liefs 
Van mij