Kruiken

3000 STUKS VOOR 3,80 PER STUK = 11.400 EURO
We vragen jullie massaal om een kruik, twee kruiken of tien kruiken te doneren. Doneer wat je kunt en wilt missen. Je kunt ook andere bedragen doneren via www.becausewecarry.org/doneren/

De nachten zijn koud en we hebben in het linker gedeelte naast het kamp in tentjes 29 pas geboren baby’s gevonden. Alle moeders krijgen van ons een tas met boodschappen en we gaan langs met waar we mee kunnen steunen. Maar kruiken gaan een groot verschil maken voor iedereen. 

Op Moria ~ Lesbos verblijven nu minimaal 20 duizend mensen op de vlucht. Overdag is er nog vaak een zonnetje maar zo rond 3 uur versterkt de wind en koelt het extreem af. Er leven in de zones die we kruiken willen gaan geven, zone 10, 11 & 12, denken we 6000 mensen. Dat betekent 4 pootjes bij één kruik. Alles beter dan niks. We gaan tasjes maken, 2 kruiken, een sonarlamp die oplaadt in de zon en vier dikke okergele mutsen. Hoofd warm en voeten warm is in koud super belangrijk.

Deel ons bericht en help. Met een klein beetje steun geef je 4 voeten en dus twee lijven een warmere nacht. 

Doneer o.v.v. NOOD: www.becausewecarry.org/doneren/

Samen kunnen we dit! 
Liefs vanaf LESBOS