Deze nog

Vandaag hebben we van zone 6 t/m 9 in Moria, Lesbos, ruim 300 dragers van jullie uitgedeeld aan vaders en moeders en hun kleintjes op de vlucht. Veerkrachtige mensen die helemaal niks hebben, maar toch dapper hun kleine kindjes grootbrengen. Een drager geeft hen zoveel rust en veiligheid. Jullie zamelen dat vol liefde groots voor ons in, keer op keer en samen maken we dan verschil. 

Waanzinnig. Wat een kado is die drager. Onze start en ze blijft altijd bij ons dankzij jullie allemaal.

Weet dat je altijd groot genoeg bent om een verschil te maken. Wij zijn graag jullie brug. Na het weekend starten we een nieuwe actie. 
Geef je lievelingshuispak weg voor net bevallen vrouwen die helemaal niks meer om hun lijf hebben. Wat ze aanhadden toen ze in het ziekenhuis kwamen zit onder het bloed en ze liggen in een slip in bed. Wij gaan ons lievelings weggeven. 

Wacht nog even met aangeven dat je inzamelaar wilt worden. Hoe en wat delen we maandag. We gaan knallen Nederlandse vrouwen. We hebben minimaal 1000 pakken nodig voor ruim een half jaar.

Let’s do this ❤️
Slaap lekker