Full of Hope Maximaal

Hij kijkt een beetje betrapt, maar moet ook lachen. Hij heeft onze yoga banner van het hek bij de ingang van Moria gehaald. Daar hangt al sinds begin april vorig jaar de hele serie kinderyoga houdingen op het hek. Houdingen die we tijdens het yogafestival met de kids hebben gedaan. Zodat er een beetje kleur en gezelligheid hangt aan die prikkeldraad hekken zo ontstaat er ruimte voor spel, fantasie en creatie voor jong en blijkbaar ook oud. 

De banaan gaf hem de go om zijn eigen bedrijfje te starten. Lees de affirmatie I’m special’…. en dat is ie! Midden tussen de tenten maakt deze meneer zelf van hout een zaakje waar hij nu gezonde bananen shakes met dadels en nootjes shaked. 

We zullen de banaan opnieuw bestellen en netjes terughangen. Volgende week gaan we na de grote schoonmaakronde een paar shakes bij hem halen. Dit is absolute veerkracht. En wij vinden dat super tof om daar een inspiratie voor te zijn.

Liefs vanaf Moria