Trotse moeders

Onze bus vol dragers reed vanochtend naar Moria. We hebben gister een workshop gekregen over: hoe werkt de drager… en in teams van twee gaan we vandaag met een zak vol babydragers zig zag door de ‘straatjes’ van Moria heen, op zoek naar de kleinste kinderen.

We hebben megaveel dragers ingezameld in Nederland met elkaar. Dank jullie wel allemaal voor elke drager. Jullie maken het verschil. Elke drager gaat een mama weer lege handen geven, rust en verbinding. En elk kindje zit weer veilig rustig bij mama, of baba. Dank dank dank en dank je wel lieve Anna voor je grote hart, dat we zoveel nieuwe dragers van jou hebben gekregen. En al die knallers van een vrouwen die uren hebben zitten naaien, om modellen die niet handig zijn te vernaaien naar top dragers! Echt zo geweldig jullie! 

Kijk hoe trots deze oersterke mama’s hun kleintjes dragen. 
Pfff kippenvel all over ❤️

Wat een veerkracht…

Liefs Because We Carry