Overgave en veerkracht op Lesbos

Twee levenslessen die Lesbos je liefdevol en ook soms ook hard leert.
Het zijn ook onze kernwoorden in deze gekke tijd. 

Maar kanonnen wat misten we vandaag even het oude BWC~ leventje. Waarin het altijd hard beuken was (nog steeds niet normaal hard) maar het ook vaak ondanks al het verdriet ook zo gemoedelijk en knettergezellig was met elkaar in het veld.
Met alle teams, al die te gekke mensen die ons elke week kwamen steunen, al die voorstellingen in de Yurt met de kleintjes, het sporten met elkaar, het naaien, even een hand op een schouder, het samen keten. Nog steeds hebben we tussen alles door veel plezier, maar we missen de teams en het close zijn, de aanrakingen en het nauw samenwerken. 

Het komt, het komt… teams komen weer… In alle veiligheid hopen we dat we weer samen aan de bak kunnen. 
Overgave en Veerkracht… Overgave en Veerkracht de kracht van herhaling 👁

Liefs vanaf Lesbos