Kinderen slapen op het asfalt

! Deze actie is afgelopen! We kunnen geen slaapzakken meer aannemen, de inzamelaars ook niet, de kaart is offline !

// Alle berichten over deze slaapzak inzamelingsactie
DAAR GAAN WE
WE HADDEN NOG WAT BELOOFD
ONZE EERSTE DISTRIBUTIE IN HET GROTE KAMP
IETS MET 15.000 SLAAPZAKKEN
14.550 SLAAPZAKKEN ZIJN TOEGEZEGD
WE GAAN EXTREEM HARD
SLAAPZAKKEN ~ LESBOS
VEELGESTELDE VRAGEN SLAAPZAKKEN ACTIE
SLAAPZAKEN GEZOCHT, ALTHANS EERST MEGABEUKERS VAN EEN INZAMELAARS

Yep, je leest het goed. Waar we dachten een bizarre, haast onmogelijke actie op te gaan zetten, is deze actie met extreem veel daadkracht en liefde in 24 uur al bijna geslaagd.

HOE GAAN WE DIT DOEN?
We gaan samen even heel strak te werk. Want er is een verschil tussen een inzamelaar en een tusseninzamelaar. Dit zijn inmiddels bekende BWC vaktermen.

De officiële 24 inzamelaars blijven in nauw contact met onze Pleun zodat wij up to date blijven over hun verwachtingen en het aantal daadwerkelijk binnen gekomen slaapzakken. Wanneer zij vol zijn, vol is max 650 slaapzakken, krijgen zij een vinkje en haalt Pleun hen van de kaart.
We vragen de inzamelaars, dus die officiële, om donderdag met hun 650 slaapzakken bij ons warehouse te komen. Zij krijgen een mail hierover van Pleun.

Dan de tusseninzamelaars, dit zijn fantastische mensen die gewoon als een malle zelf groots aan het inzamelen zijn geslagen. En dan zijn er natuurlijk nog veel mensen die gewoon een slaapzak willen doneren, maar zich nog niet gemeld hebben bij de inzamelaar. Jullie moeten als de wiedeweerga de inzamelpunten mailen en je slaapzakken aanmelden: zo krijgen we overzicht. En daarna vragen we jullie om echt even op jullie handen te gaan zitten.

En dus om A te stoppen met nog meer slaapzakken in te zamelen en B wanneer die officiële inzamelaars aangeven dat ze vol zijn, de slaapzakken even in een schuurtje van de buren, op zolder of in de kelder te stallen. We laten jullie niet voor eeuwig met die slaapzakken zitten, geen zorgen, maar we moeten wel even een plannetje op poten gaan zetten zodat ook deze warme, zachte slaapzakken naar gevluchte mensen elders in Griekenland gaan.

Want ook al hebben we in ieder geval twee vliegtuigen gekregen van Corendon (OMG) en doen Transavia en Tui nog hun uiterste best, we kunnen niet meer dan 15.000 slaapzakken mee nemen naar Lesbos.

Zoals je leest zitten wij niet op onze handen. KANONNEN wat een power he!
Alles komt goed, echt waar, maar even samen stap voor stap gaan is echt nodig.

Because We Carry

14.550 SLAAPZAKKEN ZIJN TOEGEZEGDYep, je leest het goed. Waar we dachten een bizarre, haast onmogelijke actie op te…

Posted by Because We Carry on Monday, September 14, 2020