SLAAPZAKKEN ~ LESBOS

Yes yes yes wat kregen we veel aanmeldingen binnen, zooooveel van jullie die meteen zeiden: ik zet gewoon alles aan de kant om deze week helemaal los te gaan voor de slaapzakkenactie. Man wat zijn jullie allemaal toch te gek!!

We hebben een aantal inzamelaars nu uitgekozen, twee per provincie, je vindt hun gegevens op het kaartje. Zij zamelen voor ons elk 650 slaapzakken in.

Google kaart met punten per provincie met inzameladressen

Aan de rest die zich opgaf: dank jullie wel allemaal, uit de grond van ons hart voor jullie enorm grote wil om te helpen. Jullie kunnen tusseninzamelaar worden, superfijn, maar check dit eerst via de mail met de inzamelaar van jouw provincie.

Bellen/whatsappen met hen is echt voor nood. Deze inzamelaars staan voor een flinke klus, dus geef ze overzicht, wat toch het beste via de mail gaat.

Maandag, dinsdag en woensdag staan de inzamelaars klaar om jullie slaapzakken te ontvangen.

SUPER SLAAPZAKKEN

Nog 1 keertje voor de helderheid:
Hele goede slaapzakken zamelen we in. Alleen slaapzakken voor volwassenen. De winter staat voor de deur, een slaapzak die je echt heel warm houdt is essentieel. Thermo, tot – 5 graden is echt heerlijk, liefst nog met zo’n capuchon. Fris en brandschoon, geen gaatjes en ouwe meuk. Alleen een roze touw of strik eromheen, verder niets, ook niet dat zakje dat erbij komt: dat deelt het makkelijkste uit en zo zijn ze allemaal gelijk.

We moeten deze actie heel strak plannen: elke inzamelaar zamelt maximaal 650 slaapzakken in – anders krijgen we het niet meer vervoerd. We hebben het idee dat het zo maar eens heel hard kan gaan, dus check voordat je in de auto stapt vooral onze kaart met inzamelpunten: als het maximale aantal slaapzakken is bereikt halen we het adres van de kaart.
Of nog handiger: mail dus van tevoren even met het inzamelpunt over hoeveel je er komt brengen.

Yes lieve mensen, daar gaan we. Knallen maar!!

Liefs BWC

❤️

P.S. Andere goederen nemen we nu niet aan.
P.S. 2 Check ook de veelgestelde vragen

Link naar de kaart met adressen: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=19nyiNJ5DSDOty37lfqIV6jm3IIxNjEJg&usp=sharing

SLAAPZAKKEN ~ LESBOS Yes yes yes wat kregen we veel aanmeldingen binnen, zooooveel van jullie die meteen zeiden: ik…

Geplaatst door Because We Carry op Zondag 13 september 2020