kinderwasje aan de waslijn in het kamp

De slaapzakken, de van jullie donaties gekochte solarlampen met powerbanks, de luiers, de gekochte wiegjes, bolderkarren, de enorme hoeveelheid gedoneerde needs en gekochte matrasjes komen in de komende dagen allemaal aan op Lesbos.
Veel is er al.

Vandaag waren we bij de meeting waarin de hoogste needs helder werden. Met 5 jaar ervaring is die kennis er al, maar toch fijn om samen te bespreken: wat is nodig, wie heeft wat en hoe gaan we nu schakelen.

Wij zijn van tent voor tent, of beter nog, mens voor mens. Daar staan we voor.

We gaan rocken de komende tijd en dat dankzij jullie hulp en steun.
Samen sterker.

Liefs BWC

WAT ZIJN DE GROOTSTE NEEDSDe slaapzakken, de van jullie donaties gekochte solarlampen met powerbanks, de luiers, de…

Posted by Because We Carry on Monday, September 21, 2020