een inzamelingspunt

! Deze actie is afgelopen! We kunnen geen slaapzakken meer aannemen, de inzamelaars ook niet, de kaart is offline !

// Alle berichten over deze slaapzak inzamelingsactie
DAAR GAAN WE
WE HADDEN NOG WAT BELOOFD
ONZE EERSTE DISTRIBUTIE IN HET GROTE KAMP
IETS MET 15.000 SLAAPZAKKEN
14.550 SLAAPZAKKEN ZIJN TOEGEZEGD
WE GAAN EXTREEM HARD
SLAAPZAKKEN ~ LESBOS
VEELGESTELDE VRAGEN SLAAPZAKKEN ACTIE
SLAAPZAKEN GEZOCHT, ALTHANS EERST MEGABEUKERS VAN EEN INZAMELAARS

// Mega belangrijk: check de kaart voordat je op pad gaat. We updaten de kaart continu, en halen de adressen eraf als ze de 650 hebben gehaald.//

Omdat we aan een max hoeveelheid zitten qua transport hebben wij met de inzamelaars afgesproken dat we hen ‘sluiten’ ~ van de kaart halen bij 650 slaapzakken. Dat is nu bij vijf inzamelaars al het geval.

Het punt in Zutphen, in Utrecht, in Leiden, het punt in Haarlem en het punt in Purmerend halen we nu dus al van de kaart. En er komt geen inzamelpunt bij in Amsterdam, wat we eerder wel van plan waren.
Want ook van de andere inzamelpunten krijgen we geluiden binnen dat er megaveel wordt ingezameld. Nog belangrijker dus nu om echt contact op te nemen via de mail met je inzamelpunt. Want de kans is groot dat ook jouw inzamelpunt in de buurt hard gaat, en je misschien een stukkie verder moet gaan rijden.

Bizar dit, hoe lief en daadkrachtig jullie allemaal zijn. En we willen natuurlijk het liefste 100.000 slaapzakken inzamelen- maar nu is dat even echt niet handig. We kunnen ze niet transporteren, we kunnen ze niet uitdelen. Dus we moeten echt even heel helder zijn, en ons echt aan de 650 per inzamelpunt houden.

Mega belangrijk dus: check de kaart voordat je op pad gaat. We updaten de kaart continu, en halen de adressen eraf als ze de 650 hebben gehaald.
Jullie zijn geweldig, dank voor jullie steun ❤️

WE GAAN EXTREEM HARD// Mega belangrijk: check de kaart voordat je op pad gaat. We updaten de kaart continu, en halen…

Posted by Because We Carry on Monday, September 14, 2020