we graven een geul

In plaats van dweilen zijn we nu al twee dagen aan het graven.
Om eerlijk te zijn, is het best wel even frustrerend. Er wordt vooral veel geluld en wij vinden dat er te weinig actie is. We besloten eergisteren weer te gaan bewegen. We besloten om onze aandacht te richten op dat wat Thrives… (Combinatie tussen gedijen, bewegen, goed gaat).

En dat is samen met de mensen er het beste van maken.
Er komt zo weer regen, dus we pakken tenten in met zeilen, we graven geulen, bouwden gister een enorme muur van zandzakken en giechelen met meisjes onder Frozen plu-tjes en meiden in roze regenjasjes.

Misschien gaat het weer niet super helpen qua watermanagement, maar we hopen dat de mensen zich wel gezien en gehoord voelen door met hen samen er het beste van te maken. De regen kan elk moment gaan beginnen, dit is natuurlijk geen lange termijn oplossing. Daar vergaderen hopelijk mensen over ergens in Athene, Brussel of waar dan ook. Daar komen we niet bij. Wij zijn nu hier, en we doen wat we kunnen voor en zeker ook met deze mensen.

❤️🤛🏼
Ps dit doen we niet alleen maar samen met andere NGO’s