kinderen eten een banaan

Wij dromen altijd. Grote dromen, die misschien onmogelijk lijken door dat of de situatie te complex is, teveel mensen, teveel kosten of ga maar door met dingen bedenken die dromen in de weg kunnen staan. 
Maar door dromen te dromen, ze even in de kast te leggen en telkens wanneer er ruimte is ze weer energie te geven zal er op een dag wint in de zeilen komen. Om dan door te pakken, dat geeft ons zoveel energie en hoop. Hoop van zie je wel…. 

Zo hadden we ook in ons kastje een bananen plan liggen ~ Bananen voor alle kinderen van Moria, wat nu RIC Lesvos is geworden.
En vandaag kwam ‘ie uit. Gele zoete vrienden, voedzaam, vrolijk en oh zo lekker. 

Elke maandag woensdag en vrijdag delen we deze rakkers nu uit aan alle kinderen. Hun ouders hebben bananen kaartjes. Waarop staat hoeveel bananen ze mee krijgen. 
Dank lieve donateur voor je steun. Echt te fijn dat we dit nu kunnen doen. Er was een gap in vitamine en voeding voor kleintjes en die is nu iets kleiner. Van zes maanden tot 17 jaar staat er nu een voedzame banaan op het menu erbij. Wij zijn niet in charge van het eten, we voegen nu iets toe. En dat voelt goed. 

Blijf dromen, groots! Veel groter dan bananen natuurlijk. Blij dat we dit weer kunnen doen. Op naar meer, beter, eerlijker en fijner. 

Liefs 
BWC