kindjes die dansen

Wowwww gotsimikkie, dat raakt ons. Zoveel mooie toffe bijzondere eigenwijze oprechte kwetsbare knallers van vrouwen die ons willen komen versterken en een filmpje stuurden. Echt te gek om te zien wie jullie zijn, jullie kracht, enthousiasme en bevlogenheid te zien en te voelen.

Even belangrijk: alleen vandaag kun je ons nog mailen voor de job in Amsterdam. De job op Lesbos kun je ons tot en met vrijdag een filmpje voor sturen. Daarna gaan we heel goed voelen wie het beste tot zijn recht komt op deze plekken.

Je weet het vast nog: een filmpje van max max 3 minuten lang en we zijn heel benieuwd naar je antwoord op deze vragen:
Wil je in Amsterdam of Lesbos werken?
Hoe heet je?
Hoe oud ben je en waar ben je geboren en woon je nu?
Bij wie ben je geboren? Wie zijn je ouders? En dan bedoelen we niet alleen hun naam:).
Broers en zussen?
Wie ben je waar dankbaar voor?
Waar word je blij van?
Wat vind je nou echt ruk?
Wat weet je zeker?
Waarom jij bij BWC?

Liefs