kerstpakketjes voor onze lokale vrienden

Dit was echt een loodzwaar jaar. Niet alleen voor ons, vooral voor ons geliefde eiland en mensen die hier leven, ze hebben het zo te voortduren. Het gaat ons zo aan het hart. We maken ons grote zorgen. Maar daar wordt niemand beter van.

We hebben ons best gedaan, geleerd, niet voldoende kunnen doen en zijn best de hoop verloren. Maar we willen ons blijven verbeteren, blijven inzetten. Tis zo complex. En we hopen op nieuwe wegen, nieuwe steun, nieuwe oplossingen.

Dank voor alle steun. Laat 2021 aub beter worden. We rijden langs alle lokale vrienden, de bananenboer, de bakker, de metaalboertjes, onze tweedehandswinkel vrienden, de leveranciers en alle mensen die ons hielpen helpen. We vieren vanavond een beetje het kerstfeest op Kara Tepe en zetten de schouders eronder.

Lichtjes, chocolaatjes… het is niet de grote hulp die nodig is, maar het is een klein lichtje.We hopen dat het grote licht in het kamp snel aan gaat.

Het moet! Deze mensen hebben grotere hulp nodig. Veiligheid en warmte, respect en zorg. Voor nu, voor vanavond en de komende dagen, wensen we jullie alle liefde en licht. Schouders eronder met elkaar.

Lieve allemaal 💗

Liefs