tapijt voor een tent

Vandaag delen we tapijten uit.

We hebben grote rollen gekregen van een mega lief bedrijf in Nederland, we hebben transport gekregen van onze lieve collega ngo, we hebben hulp gekregen van Griekse vrienden bij het snijden op het eiland en wij sjouwen de boel. Zo belandt het tapijt na een hele reis in de tenten voor een beetje warmte en een beetje zachtheid.

Deze distributie stond morgen gepland, maar het weer zou wel eens vanavond om kunnen slaan dus sprongen we vanochtend om 6.00 uur uit ons bed. Iedereen krijgt een rol tapijt en een flyer, met daarop in alle talen de uitleg. De vloerbedekking heeft een isolatie laag, en we hebben de stukken zo gesneden dat zowel de voortent als de binnentent een beetje zachtheid en warmte krijgen.

Als je ons een paar maanden geleden had gevraagd: ‘ gaat BWC ooit iets met tapijten doen’ hadden we gelachen. Wie weet, onze focus is moeders en kinderen, gezinnen. Daar horen tapijten in eerste instantie niet bij…Maar wat als het kouder en kouder wordt? En er volgt geen duidelijk plan? Dan gaan wij zelf breder nadenken. En dan bedenk je dus zoiets. En als het dan lukt, mensen het met een glimlach aannemen? Dan denken we, tuurlijk doen we iets met tapijten. Wij doen zoveel als mogelijk is om de mensen hier te helpen.

Liefs vanaf het eiland 🤛🏼