boeddhistische figuur

Een hoopgevend krachtig filmpje. Echt het kijken waard.

Toen wij in 2015 op Lesbos waren, kregen we op een avond na een intense dag in een klein vissersrestaurantje van onze lokale vriendin dit filmpje binnen. We keken het samen, kippenvel, herkenning en kracht, zusterschap, liefde en vooral daadkracht. Het wakkerde een vuur aan, een vuur van samen de schouders eronder te zetten. Ergens in die week besloten we om al onze energie op Lesbos te richten en een officiële stichting te starten.

Wij zijn dol op mannen, dit filmpje gaat over vrouwenkracht, maar geldt voor ons allemaal. Kijk het, voel het… in deze eerste dagen van weer een nieuw jaar, kunnen we onze intenties zetten (dat kunnen we elke dag, maar zeker nu is het lekker om een focus te kiezen, een richting).

Laten we samen in liefde strijden voor vrede, gelijkheid, respect en liefde.

💕