Voor zwangere vrouwen en borstvoedende vrouwen. Elke twee weken krijgen alle vrouwen die kleintjes dragen of kleintjes hebben tot 1 jaar een enorme tas groente. Zodat ze krachtvoer hebben, wat hun lijven sterk maakt.

Het leven in het kamp is al zo intens. Met een kleintje onder je vleugels is het nog harder werken en omdat deze moeders zichzelf op de laatste plek zetten… Zetten wij hen op nummer 1. We doen de extra groentepakketten om de week: de ene week voor iedereen en de week erop een extra tas voor deze dappere vrouwen.

Met de bolderkarren gaan we rond. Omdat het voor deze vrouwen niet makkelijk is in rijen te staan. Wij zijn daar sowieso geen fan van. Het voelt zo goed om rond te gaan. Wij hebben daar ruime ervaring in met 5,5 jaar ontbijt uitdelen op het kleinere kamp Kara Tepe.Het maakt net een klein verschil. En wij geloven in kleine verschillen.

❤️🐘 liefs