***Onder dit bericht vind je de kaart met inzamelpunten***

Chaos is altijd de bron van creatie. We love the flow. Maar voor zo’n mega inzamelingsactie van kinderwagens en buggy’s voor de gevluchte gezinnen op Lesbos hebben we ook orde nodig. Regels en structuren om zo deze mega operatie in goede banen te leiden.

24 INZAMELAARS Verdeeld over het hele land, kun je vinden hieronder in de link. Neem via hun mailadres contact met hen op en maak een afspraak om je wagen langs te brengen.

KINDERWAGENS & BUGGY’S We gaan ons best doen samen 750 wagens te verzamelen. Dat betekent ongeveer 30 stuks per inzamelaar.

WAT NIET? Maxi cosi’s, slaapzakken, trappelzakken, en zitjes achter de wagen. Geen thee bekers, tassen en parasolletjes. Geen vlekken, lekke wielen, afgebladderde handvaten, scheuren en vieze restjes. En we kunnen geen old school modellen aannemen. Van die mega wagens die niet inklapbaar zijn.

WAT WEL? Mega fijne, complete, schone, hele, tip top kinderwagens en buggy’s. De bak – wieg, mag erbij. Ligstand is fijn maar niet een noodzaak. Tweelingwagens zijn welkom. Wat wel een must is:ELKE WAGEN HEEFT EEN ZONNEKAP!!! (Lesbos is mega zonnig 6-8 maanden per jaar)

HOE IN TE LEVEREN De wagen moeten ingeklapt kunnen worden op de klik zodat ze niet openklappen. Buggy’s zijn langwerpig als je ze inklapt, andere modellen meer vierkant. Zorg dat ie goed dicht zit doe er een tiewrap omheen. Laat de wielen eraan. Van die complete setjes, met bak, zitje en onderstel, los leveren aan de inzamelaar. Zij gaat de onderdelen dan stickeren. Zodat we weten wat bij wat hoort. Ook hier de wielen eraan laten.

CORONA Langsbrengen bij je inzamelaar gaat op afspraak na toezegging van de inzamelaar. Zet je mondkapje op en houdt rekening met afstand.

DATUM Tot 7 juni kun je bij je inzamelaar in de buurt langs. Dan sluiten de inzamelpunten, want ze moeten alle wagens nog naar ons toe brengen en wij moeten inladen. 12 juni rijden we naar Griekenland.

VERDER Dank je wel, je bent geweldig. Je hulp is mega hard nodig. We love you!!!!! A LOT ❤️

Link: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit…