Gisteren vroegen we jullie om aan te geven of je een kinderwagen zou kunnen doneren aan vaders en moeders die in het kamp op Lesbos wonen. Daar is massaal op geregeerd. Zo fijn!!!! Hoppa daar was het netwerk weer. Wat voelt dat stevig. We gaan vrijdag de tweedehands inzamelactie op poten zetten.

Ook vroegen veel mensen of ze kunnen doneren en dat is mega fijn en nodig. We willen naast kinderwagens (80 stuks) die met spoed nodig zijn, ook tassen maken met zwangerschapskleding. De zwangere vrouwen die in de tenten wonen, hebben helemaal niks. We kunnen alles voor inkoop bij super grote merken kopen. Ook die steun is zo hoopgevend. Vooral BH’s en ondergoed dat we echt nieuw willen kopen.

We willen 300 pakketten maken. Alles bij elkaar incl transport zou dat rond de 32.000 euro kosten. Dan hebben we 300 tassen vol nieuwe fijne flexibele kleding, 80 kinderwagens, en we denken dat we twee vrachtwagens nodig hebben voor dit mega transport. Een flink bedrag, maar tis hard nodig. Heel fijn als je kunt helpen.

Het tikkie is open, kan je zelf aangeven waarmee je deze mega actie wilt ondersteunen. Vrijdag dus meer over het inzamelen van tweedehands buggy’s en kinderwagens

Kinderwagenshttps://tikkie.me/pay/BWC/7RXn5q5nM9sTDeig7wpZWq

Je kunt ook via de webiste donerenhttps://www.becausewecarry.org/doneren/

Liefs en super dank