VACATURE ~ GRAAG DELEN 💗💪🏽

We zoeken versterking in Athene voor ons programma Spirit!.

Veel alleenreizende moeders krijgen asiel, waarna ze samen met hun kinderen naar Athene reizen. Eenmaal aangekomen in Athene doen ze hun best om het leven weer op te bouwen, een gedeeld huis valt met veel moeite te regelen, maar dan de huur opbrengen is vrijwel onmogelijk. Laat staan opvang of school voor de kinderen regelen. Ze lopen vast en belanden op straat.

Lies, ruim twee jaar onze leading lady op Lesbos, is nu een aantal weken in Athene. Om te onderzoeken wat de alleenstaande moeders het allerhardste nodig hebben. Lies spreekt veel ngo’s en Lies spreekt moeders door de hele stad. En ons is duidelijk geworden dat de moeders een baan met een vast inkomen het hardste nodig hebben.Wij creëren een plek waar moeders een goede opleiding krijgen, nieuwe skills leren, en samen voor een goed salaris een mooi product maken. Wij zorgen voor kinderopvang en regelen een school voor de kinderen. Na het werk zijn er women empowerment lessen.

Spirit! is nu nog een klein team. Maar we hebben versterking nodig. Hele goede versterking!

WE ZOEKEN: We zoeken iemand die ervaring heeft in de wereld van een SOCIAL ENTERPRISE, of in het runnen van progamma’s waarin de mens centraal staat. We zoeken iemand die ervaring heeft met projecten en programma’s opzetten. Iemand die totaal aan gaat van het woord: VROUWENKRACHT. Die van ons houdt, en van onze missie. We zoeken een VROUW die Nederlands spreekt en schrijft. Een pittig bijdehand iemand, met lef, maar zeker iemand met een zacht hart. Iemand vol vertrouwen, we zijn allemaal wel eens bang en onzeker, dat is echt helemaal okay. Maar durf jezelf te zijn.

WE ZOEKEN IEMAND MET HUMOR! Iemand die 20 uur doorgaat zonder te klagen en de volgende dag een paar uur extra tukt. Geen drama. Van een mug een olifant maken is echt geen ruimte voor.We zoeken een mega flexibele vrouw met organisatietalent. Die dol is op plannen, lekker Excellijsten maakt, maar in de flow kan gaan als de situatie daarom vraagt. Iemand die haar gut feeling durft te volgen.

Als deze missie jou op het lijf is geschreven stuur dan:yes ik heb interesse, naar lisette@becausewecarry.org- dan ontvang je van haar een mailtje met meer info over hoe verder. Belangrijk om te weten: je moet dus echt naar Athene verhuizen, en op behoorlijk korte termijn. Je krijgt van ons een jaarcontract, met proefperiode van 3 maanden.

Liefs