We hebben samen 800 kinderwagens gecheft, en we hebben 128 hele sjieke nieuwe wagens gekregen. Dus 928 wagens staan klaar voor transport. O M G….. het is toch ongelooflijk wat we samen kunnen? Hier kunnen we en op Lesbos, en op Samos en zeker in Athene zoveel families op de vlucht mee helpen.

Zoveel mensen hebben keihard hiervoor geploeterd. Hoe kunnen we al die mensen flink bedanken???Weet je wat zo mooi is, dat we het allemaal doen omdat we zelf verschil willen maken. We hoeven niemand te bedanken (al doen we dat natuurlijk wel). We zijn in Nederland met zoveeel super lieve mensen. Mensen met grote harten, die hun medemens gewoon willen helpen, die keihard willen beuken om een beetje verschil te maken. Die hun huiskamer opofferen als tijdelijke opslag voor kinderwagens.

Samen geven wij hoop, ik hoop dat wij samen velen weer hoop geven.

En laten we elkaar bedanken. Omdat de energie van dankbaar zijn gewoon mega lekker voelt. Van onmacht naar daadkracht en dan ook nog dankbaar zijn. DANK JULLIE WEL ❤️❤️❤️