In de I Carry trailer komen elke dag vrouwen samen. Vrouwen die uber kwetsbaar en ook uber sterk zijn. Zij dragen hun kinderen terwijl ze wonen in een vluchtelingenkamp. Waar het aan van alles ontbreekt, zeker wanneer je zwanger bent.

50 x per dag naar de wc moeten, misselijk worden van geuren, behoefte hebben aan bepaald voedsel en van ander voedsel over je nek gaan. Onrustige nachten, zorgen, behoefte aan een nestje maken, spulletjes verzamelen, mooi maken. En toch zie je dat de vrouwen krachtig dragen. Daar krijgen wij altijd kippenvel van.

We wilden een sisterhood creëren. Een plek waar alle zwangeren samen kunnen komen. Waar ze samen hun liefde, kennis, zorgen en vrouwendingen kunnen delen. Waar altijd iemand is. En het is gelukt. I Carry….. Elke dag zijn er lokale verloskundigen aanwezig. Elke dag zijn er workshops. We zijn er voor vragen, steun en zorg.We zijn er samen. En dat is misschien we het allerbelangrijkste in het leven. Dat je er voor elkaar bent. Dat je weet en voelt dat je er niet alleen voor staat… ❤️