Na een aantal dagen tent voor tent te gaan om moeders en kleintjes uit te nodigen kwamen gisteren de eerste 60 allerkleinsten. Jullie wagens krijgen een tweede leven. Fijn voor de kleintjes hier, ze zien er nog zooooo mooi uit, fijn voor mam & pap, fijn voor jullie en fijn voor het milieu. Samen delen.

We hebben ervoor gekozen om een grote tent in te richten als een soort winkel, en één voor één de families tijd te geven om zelf een wagen uit te kiezen. Wij geven advies, houden de kleintjes vast, er zijn bananen, dadels, snoepjes en er is sap. Er is muziek, en elk half uur komen er nieuwe wagens binnen.

Ik kwam binnen en even leek het de negen maanden beurs. Alleen huilen de moeders daar iets minder van blijdschap als ze een wagen kiezen.

65% in het kamp is Afghaans, en de situatie in hun thuisland is goed voelbaar. Overal huilen mensen, staren ze en troosten ze elkaar. We bedachten een actie voor steun aan onze Afghaanse zusters en om onze zorgen uit te spreken. #dearafghansister Dat liep de afgelopen dagen heerlijk chaotisch door elkaar. Vandaag dag twee van de kinderwagens, enu komen de kindjes vanaf een half jaar tot 12 maanden. Iedereen krijgt ook een drager (tot 18 maanden) een nieuw boxkleed en een Dopper die water koud en warm houdt.

We zijn blij de vrouwen hier in een inimi lichtpuntje te geven. Liefs

En mocht je mee willen doen met de #dearafghansister Check dan even onze Instagram ❤️