Wat een gek woord eigenlijk hè. Vrije wil, gratis- onbetaald. I love them. We love them all. Zoveel te gekke organisaties en initiatieven steunen en leunen op de kracht van vrijwilligers. Wij ook.

We hebben ze zo gemist toen de Coronaregels heel streng waren, tandjes op elkaar en alles zelf doen en flink flink zakken in onze financiële ruimte. Want naast dat de weekteams 7 paar handen, hersens en glimlachen rijk zijn zorgen ze ook voor een gedeelte van onze gezamenlijke hulp.

Samen met elkaar doen we elke dag ons best, om er het beste van te maken. Hoe lekker is het om een beetje te eten en samen te bingo’en. Elke week worden er zulke leuke en lekkere dingen bedacht. Zo is er nu elke woensdag een lunch voor heel team BWC. De tafel staat dan vol lekkers. Zulke kleine momentjes zijn zo waardevol.

🙏🏼