twee inzamelaars met jassen

Gister einde dag was daar een dikke high 5! Gelukt!!! Dubbel gelukt!!!

Het blijft keer op keer toch spannend. We zijn zo afhankelijk van jullie hulp. Onwijs onwijs fijn dan ook weer dat velen zo in de actie schoten. Wat een team zijn we samen. En wat voelt die verbondenheid hoopvol. Samen elkaar helpen. Samen iets doen, voor een beetje licht in het duister. Alles zag er zo netjes uit, rook lekker en voelde lekker warm en dik. Paar mandarijnenschillen nog uit een jaszak kunnen vissen, maar onze complimenten. Dank voor elke jas, dank alle tusseninzamelaars (BWC term inmiddels) en dank inzamelaars. Wat een mega klus. Veel jassen gaan mee naar Lesbos, veel nemen we mee naar Athene en via een te gekke stichting kan er ook een deel naar Noord Griekenland.

REGENLAARZEN Morgen kun je tussen 09.00-16.00 uur je schone regenlaarzen komen brengen in Weesp. Op de Rijnkade 21, tussen 10 & 13 uur is er koffie en taart. Superfijn als ook dat ons gaat lukken samen. We kijken er naar uit jullie te zien. Schachten van de schone laars in elkaar steken lint strak achter de hak en kaartje eraan met de maat aub. Het kamp zal snel weer zo armoedig nat zijn. We hebben dikke sokken gekocht van jullie donaties. Samen met de jassen geeft dat in ieder geval een beetje warmte in de bittere kou die snel zal arriveren.

Heel veel liefs en een diepe buiging. Jullie ❤️