kaartje met inzamelpunten

Hier vind je de kaart met alle inzamelpunten:

https://www.google.com/maps/d/u/1/edit…

We gaan samen in 1 ruime week 3.600 winterjassen inzamelen voor kinderen, moeders en vaders die gevlucht zijn en verblijven in het kamp op het Griekse eiland Lesbos. En daar is je hulp, en jouw ja, hard voor nodig.

Het blijft droevig hoe wij, Europa, mensen op de vlucht opvangen. Vol trauma in klapperende tenten, op een leeg terrein naast de zee. Geen kleur, geen groente en fruit, geen menselijke aandacht, zorg en liefde. Het kamp is armoedig, vies en zo meteen ijskoud en nat. 30% is er kind, geen school en niks te doen. Goed, we kunnen nog wel even doorgaan, maar wij zijn beter in #nietlullenmaarpoetsen Iets doen, al is het klein. Dus ook dit jaar gaan we weer jassen inzamelen voor iedereen.

JASSEN Hele GOEDE, WARME, FRIS RUIKENDE, ZONDER VLEKKEN, met een soepel ritsje, lege zakken, alle knopen erop en eraan. Echt goede kwaliteit. Tweedehands, bijna nieuw, net te klein of te groot in alle maten zijn de jassen welkom.

INZAMELAARS Click hieronder op de link ~ of druk op de kaart en zoek een inzamelaar bij jou in de buurt. Mail eventjes als je langs wilt komen met je jas (sen) en mail ook even als je ze op wilt sturen. Mocht een inzamelaar genoeg jassen hebben gaat ie van de kaart 💪🏽

De inzamelaar zal tot de 20ste van oktober inzamelen. Dan gaan ze sorteren en brengen ze de jassen bij ons in Weesp. Waar wij massaal gaan sorteren en groeperen.

LAARZEN En op 24&25 oktober kun je bij ons goede kaplaarzen inleveren in Weesp. Waterdicht, schoon & picobello van groot tot klein. Adres volgt.

HULP Doneren kan ook, van het geld dat binnenkomt kopen we hele dikke sokken voor iedereen.Hier ons tikkie daarvoor: ‘SOKKEN’ via https://tikkie.me/pay/BWC/iNCbKZXZEVhsp3kr86kUrh

Heel veel zin in de actie modus 💪🏽💋

Liefs

Ai en zoooo belangrijk dank alle lieve mensen die inzamelaar wilden zijn. Echt zoooooo fijn dat we altijd op jullie kunnen rekenen. We hebben er gewoon 12 gekozen, blinddoek om en soort ezeltje prik. Logistiek ligt de kaart er zo lekker bij. Dank echt nogmaals allemaal ❤