We gaan jassen inzamelen, kaplaarzen en donaties voor 2 paar dikke sokken per persoon. En dan bedoelen we echt dikke goede warme sokken.

Het is nu nog lekker weer overdag maar snel zal het kouder worden, maar eerst zal de regen er zijn. Altijd in oktober… en dan, is het kamp ineens in een paar uur de meest vreselijke blubberbende ever. Vorig jaar gebeurde dat, enorme plassen, mensen nat in tenten, kinderen nat, echt zo verdrietig. Kleinere ngo’s probeerden met geulen en zeilen van alles, we draaiden zelf een beetje door toen we dweilen en emmers gingen uitdelen. Er was totale paniek en dan iets beter dan niets.

Jassen dus, de beste…. de allerbeste! Tweedehands, te groot – toch te klein of nooit gedragen, wel de beste dus! WINTERJASSEN. Regen, storm, hagel en wind bestendig. Vrouwen, mannen en kids.

En we gaan dus kaplaarzen inzamelen. Puntgaaf, en ook zeker van goede kwaliteit.

En als je beide niet hebt of je redt het niet dit keer dan kun je doneren. Voor 7000 hele dikke, goede winter sokken. (Skisokken- klinkt misplaatst, maar we bedoelen echt zo dik)

Maar eerst zoeken we 12 inzamelaars, te gek als Belgie met een adres mee wil doen. Per provincie 1 in NL. Je gaat alleen winterjassen inzamelen, kaplaarzen nemen we op twee dagen aan in Weesp in het warehouse dat we huren.

Ben jij bereid om een paar honderd topjassen te verzamelen? Werk je netjes, ben je uber betrouwbaar (we moeten blind op je kunnen vertrouwen) en heb je mega veel zin om te knallen? En ben je snel op de mail, want we sturen je een aantal mails dan de komende tijd, over richtlijnen en aantallen. Schrijf hieronder: Provincie, Naam en E-mail adres.

P.s. als je inzamelaar wordt delen we je woonadres in een kaartje, zo kunnen mensen je vinden. Na de acties verwijderen we de kaart.

Wat krijgen we hier altijd een energie van. Morgen starten we de donaties voor sokken (en als je wilt transport) Laten we dat kleine beetje dat we kunnen doen met beide handen aanpakken.

❤️

Tikkie alvast, morgen zullen we met een vraag om donaties komen: ‘Winter op Lesbos’ viahttps://tikkie.me/pay/BWC/wwwBnVztUh7jn3EftfqteD