regenlaarsjes maat 27

Lieve allemaal, de jassen inzamelpunten zijn gister gesloten. Morgen zullen de inzamelaars al jullie jassen naar ons toe komen brengen… en al zitten we deze periode in volle chaos gaan we er nog een tandje boven op.

We zoeken ook 3.600 regenlaarzen in alle maten. Van maat 20 tot maat 46 is heel erg welkom: vrouw, man en kind. MAAR, deze gaan we maar op 1 punt inzamelen. Namelijk as zondag tussen 10.00 -16.00 uur bij ons in Weesp.

KWALITEIT We nemen alleen regenlaarzen aan, verder niks! De laarzen zijn schoon, de schaften steek je in elkaar en even achter de hak knoop je een lintje/touw stevig om beide laarzen, je maakt een kaartje waarop je de maat zet en knoopt dit vast. Bij ons in Weesp sorteren we gelijk in dozen op maat. Als die laarzen los kwijtraken worden we helemaal gek.

GEVEN Je kan alleen as zondag naar Weesp komen tussen 09.00-16.00 uur op de Rijnkade 21. Tussen 10.00-13.00 uur hebben we superlekkere koffie en taart van Achmad. We kijken er naar uit jullie te zien. We hebben voldoende jassen, dus please niet meer inzamelen, mocht je je jas nergens meer kwijt kunnen maken we een uitzondering en kan je zondag je jas meenemen.

LESBOS & ATHENE Alle laarzen gaan naar Lesbos of Athene en als er over is zoeken we een goed doel voor elke laars.

BOEN ZE FLINK, MAAK ZE MOOI EN TOT ZONDAG ❤️