kaartje van Nederland en Belgie

Jeetje deze actie gaat zo hard. Jullie gaan zo lekker zelfstandig allemaal. En de jassen komen als een malle binnen bij de inzamelaars. We hebben een aantal inzamelaars die meer ruimte hadden en dus meer hebben aangenomen. Het werd echt even zoeken voor sommige van jullie, waar kan ik mijn jas nog kwijt.

Vandaag is de laatste dag, sommige inzamelaars hebben nog plek, maar ik wil je op het hart drukken, ga niet nog als een malle verzamelen en rondrijden. We weten qua aantallen al dat we goed zitten en voldoende jassen hebben.

Later zal ik een update geven over hoe en wat nu met de regenlaarzen. Die kun je in ieder geval gezellig bij ons in Weesp komen brengen zondag 24 oktober van 9.00-16.00. Tussen 10.00 en 13.00 uur hebben we een koffiekarretje voor de deur staan waar Achmad de lekkerste koffies maakt, we zullen wat appeltaarten halen. Want we hebben onwijs zin jullie ook even te zien. Het was zo afstandelijk de afgelopen keren. Kap/ regenlaarzen in alle maten wel schoon en waterdicht.

Op de kaart zie je dat je vandaag nog met je jas terecht kunt in:
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Zeeland
Limburg (waarschijnlijk in de middag van de kaart)
Belgie
Einde dag zullen wij de kaart offline halen en komen wij terug bij jullie met regenlaarzen info. We staan te popelen de inzamelaars te zien, met wagens en trucks vol jassen. Heb je nog een goede tip in NL waar jassen hard nodig zijn let us know. We nemen ook mee naar Athene, maar willen er uiteraard voor zorgen dat elke jas iemand lekker warm gaat houden.

WE LOVE YOU. KUShttps://www.google.com/maps/d/u/1/edit…