kinderen op Lesbos

We zoeken versterking op Lesbos. Een vrouw die ons SPIRIT! programma op het eiland komt runnen; de moestuin waarin vrouwen op de vlucht samen komen om te zaaien, te verzorgen en te oogsten. Een heilzaam proces waarin je weer gaat voelen hoeveel creatie kracht hebt. En hoe waardevol je bent

ONS LANDGOED
Wij hebben een droom. Een landgoed op Lesbos, met een enorme moestuin, lieve poezen die een thuis zochten, een paar kippen, geiten en misschien zelf een ezel. Een plek waar vrouwen uit het kamp weer op krachten kunnen komen, vrij kunnen ademen, hun zorgen heel even kunnen vergeten. Met SPIRIT! met je handen in de aarde, zorgen voor voedsel voor de ziel; zien en voelen wat de seizoenen doen.

WIJ ZOEKEN
Een vrouw die zichzelf kent, zuiver communiceert, fouten mag maken van zichzelf, zichzelf herpakt en tot het gaatje doorgaat als het moet. Een gezellige vrouw die hard kan lachen, en goed kan huilen, maar zonder drama~daar is op Lesbos geen tijd voor. Mega flexibel en geaard, een vrouw die de dingen neemt zoals ze komen, doet wat ze kan, en vertrouwt: alles komt goed.

JIJ
•hebt voldoende werkervaring in het opzetten van een kwetsbaar programma om eindverantwoordelijkheid te dragen
•hebt voldoende levenservaring om ondanks de heftigheid die er soms is stevig te blijven staan
•bent oplossingsgericht, werkt goed zelfstandig EN springt in waar nodig: samen doen we het
•hebt ervaring in tuinieren of zin om je erin te verdiepen
•durft de haan terug zijn hok in te sturen
•kunt op korte termijn naar Lesbos verhuizen

Je krijgt van ons een proefperiode van 3 maanden en daarna een half jaar contract dat we kunnen verlengen. Een jaar bij elkaar blijven sowieso zou lekker zijn.
Voel jij een JAAAA?
Stuur voor die tijd alsjeblieft een kort mailtje naar onze Cor voor 2 februari: corinne@becausewecarry.org

Zij gaat je aangeven hoe en wat qua procedure met een filmpje en CV.

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten. Heeeul veeeeul!

Liefs Because We Carry ❤️