Wij zoeken een nieuwe kracht op Lesbos.

We gaan met drie progamma’s door dit jaar.
🧸We Carry, liefde en kennis voor zwangere, mama’s en hun kleintjes.
🛍Needs, we regelen met donaties en inzamelingsacties datgene wat er telkens hoog nodig is.
🥕SPIRIT! De sisterhood waar in vrouwen hun kracht gaan (het)vinden door creatie en groei.

In Athene is SPIRIT! een naaiatelier, op Lesbos wordt ze een enorme moestuin met gevonden diertjes en een keuken en wie weet wordt SPIRIT!Samos, of een andere plek wel een banketbakkerij of een hotel. SPIRIT! Is wat we tegen komen, dat wat op ons pad komt daar waar creatie gaat leven daar waar onze ziel blij van wordt.

Op Lesbos zoeken we dus iemand die SPIRIT! op gaat zetten, de moestuin, het kippenhok en misschien wel de ezel. Maar veel belangrijker iemand die een community durft te creëren van gelijkgestemden. Een leidster, of beter een begeleidster. Stevig ~ glimlach ~ vol compassie ~ iemand die weet dat alles altijd goed komt.

Stuur een mail naar Corinne@becausewecarry.org, dan legt Cor je uit wat stap 1 is.
Check even de link voor iets meer praktische info:https://www.becausewecarry.org/2022/01/spirit-vrouw-gezocht/